Ποιοι είμαστε!

Παντρεύεστε, αρραβωνιάζεστε ή ετοιμάζεστε να γιορτάσετε τη βάφτιση του παιδιού σας και αναζητάτε το ιδανικό μέρος για τη δεξίωση σας;

Καλωσορίσατε στο Κέντρο Διασκεδάσεως ΜΙΝΩΑΣ!

Μετρώντας ήδη 20 χρόνια ζωής, η προτίμηση και η εμπιστοσύνη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, δίνοντας έμφαση σε αυτό που μετράει περισσότερο: εσάς!

Δίνοντας έμφαση στην πρωτοτυπία αλλά και τη χρηστικότητα, στην φυσική αισθητική αλλά και στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας, διαθέτουμε κάτι που δεν υπάρχει στην περιοχή μας και που πραγματικά το είχε ανάγκη: έναν αμιγώς εξωτερικό χώρο, μερικώς καλυμμένο με ειδικό σκέπαστρο που αντανακλά το φως, και που σε συνδυασμό μ’ έναν πολύ ατμοσφαιρικό φωτισμό υπόσχεται μαγικές νύχτες γεμάτες διασκέδαση!

Χαρείτε άφοβα τα όμορφα καλοκαιρινά βράδια του τόπου μας και γλεντήστε με την ψυχή σας χωρίς να ανησυχείτε για τα άστατα περιστασιακά καιρικά φαινόμενα! Απολαύστε τη δροσερή αύρα του καλοκαιριού, θαυμάστε την απεριόριστη θέα στον κάμπο της Μεσαράς, χαλαρώστε με ήπιους, ρομαντικούς φωτισμούς και ζήστε τις πιο σημαντικές στιγμές σας στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΝΩΑΣ. Το αξίζετε!

Η υψηλή ποιότητα των υλικών μας, οι ασυναγώνιστες γεύσεις και οι πολύ προσιτές τιμές σε συνδυασμό με το γρήγορο και φιλικό service και το άνετο parking, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους το ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΝΩΑΣ είναι το κατάλληλο μέρος για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση: τη δική σας!