Διαλέγοντας τις βέρες του γάμου σας

Οι βέρες γάμου αποτελούν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις, γι’ αυτό το λόγο τα περισσότερα ζευγάρια καθυστερούν να τις επιλέξουν περισσότερο από κάθε άλλη υποχρέωση για τον γάμο τους. Αυτό είναι λογικό αφού οι βέρες γάμου αποτελούν το μοναδικό αντικείμενο από τον γάμο σας, το οποίο θα κουβαλάτε αναλλοίωτο μαζί σας τα επόμενα χρόνια από την πρώτη μέρα που θα τα φορέσετε στον παράμεσο του δεξιού σας χεριού!

Το νυφικό δεν θα ξαναφορεθεί, ο στολισμός διαρκεί μόνο για την τελετή, οι φωτογραφίες ίσως να μένουν φυλαγμένες στο άλμπουμ. Όμως οι βέρες φοριούνται καθημερινά και αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά κοσμήματα για τις γυναίκες, αλλά και από τους άνδρες, οι οποίοι πιο σπάνια φορούν άλλα κοσμήματα στις εμφανίσεις τους!

Οι βέρες γάμου είναι κόσμημα για πάντα!

Η μεγάλη αξία που έχουν οι βέρες σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που αφορούν έναν γάμο έχει να κάνει με τον συμβολισμό τους. Αποτελούν την αποτύπωση της ένωσης του ζευγαριού γι’ αυτό και η ιστορία τους φτάνει σήμερα από τα πανάρχαια χρόνια και τις πρώτες τελετές γάμου, πριν καν την εμφάνιση του γάμου όπως τον γνωρίζουμε από τον Χριστιανισμό και μετά.

Λόγω της μεγάλης συμβολικής της αξίας, συνήθως μια βέρα γάμου δεν χρειάζεται να είναι φορτωμένη με πολύτιμες πέτρες, ούτε απαραίτητα να είναι σχεδιασμένη με πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο. Φυσικά τίποτα δεν απαγορεύεται, αρκεί να αντανακλά τα συναισθήματά σας για μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής σας!

Κάντε μια έρευνα αγοράς, δοκιμάστε μερικά έτοιμα σχέδια να δείτε τι σας πηγαίνει αλλά και τι σας βολεύει περισσότερο και φυσικά μετρήστε σωστά τα δάχτυλά σας: μη βρεθείτε προ εκπλήξεως την ημέρα του γάμου σας!